请选择 进入手机版 | 继续访问电脑版

照亮一生

Smart Cooking 型煮·輕食《我和殭屍有个约定》-【天佑的旅馆】

连续签到: 22 天

累计在线
18650分钟

饮食节目《我和殭屍有个约定》预告片出炉,这搞笑版的“天佑”带给大家一个怎么样的新感觉

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

累计在线
18650分钟
【天佑再現】
久未露面嘅天佑,原來準備要開一間旅館!
究竟喺呢段時間,天佑去咗邊度、嚟緊開嘅旅館又有咩特別之處呢?
謎底好快揭曉!

【天佑的旅館】
大家應該記得,當年套《殭屍》,係真心好睇嘅!但係喺結局之後,天佑就消失咗喇…
估唔到,喺電視台執咗之後,天佑竟然會返嚟,仲開咗間旅館添!話說呢間旅館有一條好「特別」嘅規矩,記得密切留意喇!(转自FB)

本帖子中包含更多资源

x

连续签到: 1 天

累计在线
75410分钟
有点意思~~~~

累计在线
18650分钟
【天佑的感謝】
天佑自己都估唔到,今次出返嚟竟然會引起咁大迴響!見到咁多留言同分享,佢都非常感動,想好好多謝大家!而旅館方面,亦即將出現第一個「踢館」嘅客人喇,記住follow 我地啦!(转自FB)

本帖子中包含更多资源

x

累计在线
18650分钟
【第一位泡菜國客人】
嗱嗱嗱!話說呢期有套韓劇令一位Oppa紅到顛咗,男男女女都日煲夜煲,大結局之後大家仲係對佢念念不忘,每晚都訓唔著。根據八到嘅可靠消息,Oppa嚟咗香港仲會入住天佑嘅旅館!
想知佢哋會刷出乜嘢火花,記住睇實我哋有咩Update喇!!
【Oppa的後麵】
第一位幫襯天佑嘅客人,就係佢啦!!!酷似某香港演員嘅超級巨星-餸仲基!快啲睇吓佢究竟用乜嘢菜式嚟換取旅館嘅免費住宿啦!(转自FB)

本帖子中包含更多资源

x

累计在线
18650分钟
【第二位串嘴客人】
一向俾人話串嘴嘅「佢」,好多人like佢講嘢有point夠獨到,「佢」被稱為港女,但喺身上又搵唔到港女嘅特徵。
想知道天佑會唔會俾「佢」串親?「佢」到底會煮出乜嘢菜式?就記得留意住最新嘅Update喇!(转自FB)

本帖子中包含更多资源

x

累计在线
18650分钟
【天佑與迪詩】
係佢啦!係佢啦!係Daisy王迪詩呀!連佢都入住咗天佑旅館, 想知道佢地有乜火花,就即刻Click入嚟睇片啦!(转自FB)

本帖子中包含更多资源

x

累计在线
18650分钟
【第三位金像獎旅客】
第三位登場嘅客人,佢虎背熊腰,甚至有種不怒自威嘅霸氣!唱歌又得演戲又得,早排仲拎埋電影獎,咁啱佢又入住咗。
天佑嘅旅館,唔知又會發生乜嘢有趣事情呢?佢又能唔能夠煮出一味天佑滿意嘅菜式呢?記住留意住最新嘅Update喇!(转自FB)

本帖子中包含更多资源

x

累计在线
18650分钟
【最佳男配菜】
嘩! 入住天佑旅館嘅客人真係粒粒巨星呀,今次居然有白只!
咪睇白只兇神惡煞咁樣,原來佢煮嘢食都有一手架!想知道佢嘅拿手絕技嘅係乜嘢,可以食到天佑滾動流淚,就即刻去片睇吓啦!
片尾仲有條問題,記住諗定答案,參加即將進行嘅遊戲!(转自FB)

本帖子中包含更多资源

x